Tangible donations - Fundraising
Autót, mikrobuszt szeretnénk a Debreceni és környékén élő Beteg és/vagy Fogyatékkal elő gyermekek szállításához és adományokat célba juttatni!

Collection cover image
Period:

A Debrecen és környékén élő, Tartósan Beteg és/vagy Fogyatékkal élő gyermekeknek és szüleinek gyakran nehéz eljutni intezmenyeikbe,orvoshoz, fejlesztésre ,rehabra vagy éppen külsős tanulokent , hallássérült szurdopedagogia fejlesztésre. Gyakran segítünk, de a kérés rengeteg, és autója az alapitványunknak nincs 🙁 Önkénteseink amiben tudnak segítenek,de az idő és a kapacitásuk véges.
Maguk is ilyen területen dolgozók,vagy beteg ill. fogyatékkal elő gyermeket nevelnek ők is. Az adományokat is,amiket,ha sikerül összegyűjteni, szállítási gondok miatt nehéz célba juttatni.
Autista Tagintézmény, Kórház, a rászoruló családok,Gyermekrehabra és több speciális intézménybe is néha nagyon nehéz coordinálni az elszállítás. A gyerekek szállítását pedig időre és időben kellene megoldani,ami saját autó nélkül nagyon nehéz. Ehhez szeretnénk a jó emberek segítségét kérni ! Akár cég,maganember felajánlását egy műszakilag jó, nem öreg autó vagy mikrobusz adomanyozásával alapítványunk karitatív munkájához.🙏😇
Az iskola kezdés és a fejlesztések beindulásakor, már startra állhatunk,ha sikerülne ✌️💯 Köszönjük ,ha gondolnak ránk 🙏❤️😇

Without limiting the collection several people may offer a donation. Among the people who offer the organizer chooses which one to accept.

* The fields are required

Share this donation so it can reach more associations.

Organiser:

Gyermekremény Alapítvány

profile logo

Received donations

Offers not yet received

Comments

Feedback

Love all Help all browser uses cookies to function properly
Details Accept